Räätälöity aurinko­sähkö­paketti


Energiaa juuri sinun tarpeisiisi

Räätälöity aurinkopaneeli­järjestelmä

Räätälöidyn aurinkosähköpaketin suunnittelun ytimessä on mitoitus kohteen mukaan. Tämä tarkoittaa, että jokainen aurinkoenergiajärjestelmä suunnitellaan huolellisesti vastaamaan juuri sinun kiinteistösi energiantarvetta, kattopinta-alaa ja aurinkoaltistusta. Energiantarpeen arviointi, katon muoto ja ilmansuunnat otetaan tarkasti huomioon, jotta järjestelmä tuottaa optimaalisesti energiaa vuoden jokaisena päivänä. Näin varmistetaan, että investointisi on mahdollisimman tehokas ja taloudellisesti kannattava.

Asennus eri kattomateriaaleille vaatii erityisosaamista ja joustavuutta. Räätälöity aurinkosähköpaketti sisältää asennusratkaisut, jotka sopivat monenlaisille kattomateriaaleille, olipa kyseessä sitten tiilikatto, peltikatto tai bitumikermikatto. Asiantuntijamme valitsevat oikeat kiinnitystarvikkeet ja asennustavat kunkin kattotyypin erityisvaatimusten mukaisesti. Tämä varmistaa, että aurinkopaneelijärjestelmä on turvallisesti ja kestävästi asennettu, säilyttäen samalla katon eheyden ja ulkonäön.


Miksi aurinkoenergia on fiksu valinta?

Räätälöidyn järjestelmän hyödyt

1.
Säästöt energialaskussa

Järjestelmäsi on optimoitu juuri sinun tarpeisiisi, mikä tarkoittaa suurempia säästöjä ja nopeampaa investoinnin takaisinmaksua.

2.
Ratkaisu juuri sinulle

Ei väliä, millainen kattosi on, suunnittelemme järjestelmän juuri sinun kiinteistöäsi varten, taaten erinomaisen suorituskyvyn.

3.
Energiariippuvuus

Hyödyntämällä aurinkoenergiaa maksimaalisesti, vähennät riippuvuuttasi fossiilisista polttoaineista ja edistät kestävää kehitystä


Aurinkosähköasiantuntija Pohjois-Karjalassa

Miksi valita Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy?

Tilaa räätälöity aurinkosähköpaketti Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy:ltä. PKAE:lta järjestelmät luotettavasti jo satojen onnistuneiden projektien kokemuksella.

  • Paikallinen asiantuntemus
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Avaimet käteen -palvelu
  • Asiantunteva tuki
  • Luotettavuus ja laatu

Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy tarjoaa räätälöityjä aurinko­paneeli­järjestelmiä, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi – olipa kyseessä sitten yritys, taloyhtiö, maatila tai omakotitalo.

Jätä yhteystietosi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Aurinkoenergiaratkaisu nurkan takana

Sähkön kulutus vuodessa (kWh)
Räystäskorkeus asennuspuolella
Esim. Peltikatto jne.
Katon jyrkkyys (asteina)

Me suunnitelemme, sinä säästät

Jätä tarjouspyyntö

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka sopii täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, yritys tai maatila, meillä on osaaminen ja kokemus toteuttaa aurinkoenergiaratkaisusi.

Jos et saa kaikkea aurinkoenergiaa käytettyä omassa kulutuksessa, niin voit myydä ylituotannon energiayhtiölle (esim. PKS ostaa tuotannon tuottohetken pörssihinnalla).

Mika Pirhonen

Mika Pirhonen

aurinkosähköasiantuntija
Soita 040 922 5644
mika.pirhonen@pkae.fi

Kiinnostuitko aurinkopaneeleista

Oletko hankkimassa aurinkopaneeleja? Anna meidän auttaa!