Katsaus asiakkaidemme tarinoihin

Asiakas­kokemukset

Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy tarjoaa juuri sinun kohteeseesi sopivan aurinkoenergiaratkaisun yli 200 toimitetun voimalan kokemuksella.


Asiakaskokemukset

Miksi hankkia aurinkosähköjärjestelmä juuri Pohjois-Karjalan Aurinkoenergialta

K-Market Karvio

Pohjois-Karjalan Aurinkoenergian ja Mikan kanssa huolella ennakkoon tehdyt laskelmat kulutuksesta ja säästöstä pitivät tarkasti paikkansa. Kiinteistömme toimintaedellytykset paranivat huomattavasti ja olemme saaneet onnistumisesta valtakunnallista huomiota sekä kyselyjä kauppiailta ympäri Suomen. Uskallan suositella Mikan todella ammattitaitoista palvelua suuriin ja pieniin aurinkosähköjärjestelmän investointeihin!

Veli-Pekka Hartikainen, kiinteistön omistaja

Kauppakiinteistö, noin 500 m2, Karvio

Lemmikkiruuat Tessu Oy

“Aurinkovoimala on ollut meille positiivinen kokemus taloudellisesti kuin myös imagollisesti vastuullisuus­mielikuvan kannalta. Asiakkaamme näkevät aurinko­energian hyödyntämisemme suoraan sovelluksesta myymälämme näytöllä. Yhteistyömme oli todellakin avaimet käteen ja meidän ei tarvinnut huolehtia mistään ylimääräisestä, vaan kaikki eteni sovitussa aikataulussa. Tänä vuonna olemme päässeet nauttimaan aurinkovoimalan tuotannosta jo helmikuun aikana! Suosittelen Aurinkovoimalaa ja Pohjois-Karjalan Aurinkoenergian palveluita muillekin.”

Joel Kajas, yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja

Lemmikkiruuat Tessu Oy

Riveria

“Aurinkovoimala on tärkeä osa uutta uusiutuvan energian oppimisympäristöämme. Sähköautomaatio-, talotekniikka- ja kiinteistönhoidon opiskelijamme saavat nykyaikaista koulutusta, johon muualla ei ole samanlaista mahdollisuutta. Voimme täyttää suuren akuston aurinkoenergialla ja tulevat ammattilaiset pääsevät kokemaan uusiutuvan energian käytön konkreettisesti. Projektimme Mikan kanssa eteni todella mallikelpoisesti ja saimme tarvittaessa koulutusta vaikka Teamsin välityksellä. Esittelemme mielellämme ainutlaatuista kokonaisuuttamme Joensuussa.”

Tommi Puustinen, lehtori, sähkö-, prosessi- ja automaatioala

Riveria

Pielis-Golf

“Päätös aurinkovoimalan hankkimisesta oli oikea ja olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuihin hyötyihin. Saamme sesonkiimme täyden hyödyn aurinkovoimalasta ja vaikka nykyisin lataamme robottileikkurit aurinkoenergialla, sähkölaskumme on pienentynyt aikaisemmasta. Myös polttomoottorien käyttö on vähentynyt puoleen aikaisemmasta. Teemme jatkuvasti ympäristöystävällisyyteen tähtääviä tekoja ja meidät palkittiin Suomen Golfliiton vuoden 2023 ympäristöpalkinnolla ja Pohjois-Karjalan vuoden ympäristöteko -palkinnolla. Suosittelemme kaikille toimijoille laskelmien tekemistä aurinkovoimalan eduista. Meidän tyyppiselle toimijalle aurinkovoimalan takaisinmaksuaika on todella lyhyt!”

Juha Holopainen, toimitusjohtaja

Pielis-Golf

Kaivospuu Oy

“Kokemuksemme Aurinkovoimalasta ovat erittäin hyvät. Jo ensimmäisenä vuonna saimme isoja säästöjä, sähkön hinnan ollessa korkealla. Kaikki on tähän mennessä mennyt ennakkolaskelmien mukaan ja uskomme että plussan puolella olemme jatkossakin. Päätökseemme vaikutti puoliksi ympäristöystävällinen imago ja puoliksi taloudelliset säästöt. Mikan kanssa kaikki sujui aina ensikohtaamisesta lähtien luotettavasti ja ajallaan. Voimme suositella ja ehdottomasti peukkua ylöspäin!”

Silver Tooming, tehdaspäällikkö

Kaivospuu Oy

Paakkilan Konepaja Oy

“Olemme tyytyväisiä Mikan ja asennuksesta vastanneen urakoitsijan ammattitaitoiseen palveluun. Asennus meni ripeästi ja luvatussa aika­taulussa. Ongelma­kohdissa saimme asioita nopeasti eteenpäin Mikan aktiivisuuden ansiosta. Noin 20% oma­varaisuus sähkön tuotannossa on yrityksellemme tärkeää ja myös isot kansainväliset asiakkaamme arvostavat uusiutuvan energian käyttöä tuotannossamme. Projektista jäi kokonaisuudessaan hyvä maku ja Mika on jämpti kaveri työssään!”

Juha Huhtinen, toimitusjohtaja, osakas

Paakkilan konepaja, noin 5000 m2

Jokinetti/Affordia, omakotitalo

“Mika toimitti omakotitalossa toimivalle yrityksellemme hybridi-aurinkovoimalan avaimet käteen -ratkaisuna, mikä on ollut erinomainen investointi niin imagollisesti kuin omavaraisuuden suhteen. Invertteriin kytketty akku latautuu täyteen aurinkoisella säällä ja ylijäämäsähkö myydään Pohjois-Karjalan Sähkölle (PKS). Pilvisellä säällä tai suuremman kulutuksen aikana järjestelmä ottaa tehoa akusta, mikä tasaa kulutusta merkittävästi ja vähentää ostosähkön tarvetta. Suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä Mikaan heti kun aurinkopaneelien hankinta tulee ajankohtaiseksi.”

Tuulia ja Mikko Raassina

Jokinetti, Nappikauppa Punahilkka, Affordia Oy

Jätä yhteystietosi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Aurinkoenergiaratkaisu nurkan takana

Sähkön kulutus vuodessa (kWh)
Räystäskorkeus asennuspuolella
Esim. Peltikatto jne.
Katon jyrkkyys (asteina)

Me suunnitelemme, sinä säästät

Jätä tarjouspyyntö

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka sopii täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, yritys tai maatila, meillä on osaaminen ja kokemus toteuttaa aurinkoenergiaratkaisusi.

Jos et saa kaikkea aurinkoenergiaa käytettyä omassa kulutuksessa, niin voit myydä ylituotannon energiayhtiölle (esim. PKS ostaa tuotannon tuottohetken pörssihinnalla).

Mika Pirhonen

Mika Pirhonen

aurinkosähköasiantuntija
Soita 040 922 5644
mika.pirhonen@pkae.fi

Kiinnostuitko aurinkopaneeleista

Oletko hankkimassa aurinkopaneeleja? Anna meidän auttaa!