Ilma-vesilämpöpumput


Vesi-ilmalämpöpumppu tarjoaa useita etuja suomalaisessa kodissa

Tehokas lämmitys

Pumppu hyödyntää ympäristölämpöä ja tuottaa tehokkaasti lämpöä talvella, mikä säästää energiaa ja vähentää lämmityskustannuksia.

Ympäristöystävällisyys

Vesi-ilmalämpöpumppu on energiatehokas vaihtoehto, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja ympäristökuormitusta verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.

Monikäyttöisyys

Vesi-ilmalämpöpumppu voi toimia myös lämmönkeruulaitteena esimerkiksi lattialämmityksessä tai käyttöveden lämmityksessä, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia suomalaisissa kodeissa.

Esite_panasonic T-CAP-ilma-vesilampopumput_2023_fill.pdf


Tukipalvelut ja takuu

5 vuoden takuu

Pro Partners asentajamme töille myönnetään viiden (5) vuoden takuu. Panasonic -tuotteet tulevat suoraan maahantuojalta, joten tukipalvelut mahdollisissa ongelmatilanteissa sujuvat saumattomasti.

Ammattitaitoinen mitoitus

Ammattitaitoinen mitoitus ja suunnittelu, maahantuojan kautta.

Kampanja/Rahoitustarjous

Panasonic HZ-XKE ilmalämpöpumput Talvialennuksessa maaliskuun ajan. Panasonicin maahantuoja Kataikko Oy tarjoaa rahoituksen lämpöpumppujen ostajille aina huhtikuun 2024 loppuun saakka.
Koroton ja kuluton 6 kk.


Jätä viesti

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä aurinkosähköasiantuntijaamme Mikaan saadaksesi vastauksia kysymyksiisi. Mika auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun energiantarpeisiisi.

Mika Pirhonen

Mika Pirhonen

aurinkosähköasiantuntija
Soita 040 922 5644
mika.pirhonen@pkae.fi

Kiinnostuitko Ilma-vesilämpöpumpusta

Oletko hankkimassa ilma-vesi lämpöpumppua? Anna meidän auttaa!