Aurinko­paneelit asennettuna


Avaimet käteen -asennuspalvelu

Aurinkopaneeli­järjestelmä asennettuna

Aurinkopaneelit asennettuna meiltä tarkoittaa, että saat kattavan avaimet käteen -palvelun. Koko prosessi, suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon, hoidetaan puolestasi.

Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista tai lupaprosesseista – asiantuntijamme varmistavat, että järjestelmä asennetaan nopeasti, ammattimaisesti ja turvallisesti. Tämä säästää aikaa ja energiaa, ja voit olla varma, että järjestelmä asennetaan oikein ja turvallisesti.

Asiantuntijamme varmistavat, että järjestelmäsi on optimoitu juuri sinun kiinteistösi ja tarpeidesi mukaisesti, mikä takaa parhaan mahdollisen energiantuotannon ja säästöt sähkölaskuissa.


Mihin aurinkopaneelit voidaan asentaa?

Aurinkopaneelijärjestelmän asennusvaihtoehdot

1.
Asennus katolle

Aurinkopaneelien asennus katolle on yleisin vaihtoehto, joka maksimoi auringonvalon saannin ja on esteettisesti miellyttävä. Tämä vaihtoehto soveltuu yleensä katoille, joiden lappeet ovat otolliseen suuntaan, eikä sinne tule varjostuksia. Varmista aina katon kunto ennen paneelien asennusta.

2.
Maatelineasennus

Maatelineasennus tarjoaa joustavuutta paneelien suuntaamisessa ja kulman säädössä, optimoiden aurinkoenergian keräämisen. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen, kun kattopinta ei ole käytettävissä tai ei tarjoa optimaalista suuntausta auringolle.

3.
Seinäasennus

Seinäasennus on varteen­otettava vaihtoehto, kun halutaan hyödyntää rakennuksen seinäpintoja aurinkopaneelien asentamiseen. Tämä vaihtoehto soveltuu erinomaisesti silloin, kun sopivaa kattopintaa ei ole käytettävissä. Seinällä paneelit eivät myöskään jää lumen alle.


Aurinkosähköasiantuntija Pohjois-Karjalassa

Miksi valita Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy?

Tilaa aurinkopaneelit asennettuna Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy:ltä. PKAE:lta järjestelmät luotettavasti jo satojen onnistuneiden projektien kokemuksella.

  • Paikallinen asiantuntemus
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Avaimet käteen -palvelu
  • Asiantunteva tuki
  • Luotettavuus ja laatu

Pohjois-Karjalan Aurinkoenergia Oy tarjoaa räätälöityjä aurinko­paneeli­järjestelmiä, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi – olipa kyseessä sitten yritys, taloyhtiö, maatila tai omakotitalo.

Jätä yhteystietosi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Aurinkoenergiaratkaisu nurkan takana

Sähkön kulutus vuodessa (kWh)
Räystäskorkeus asennuspuolella
Esim. Peltikatto jne.
Katon jyrkkyys (asteina)

Me suunnitelemme, sinä säästät

Jätä tarjouspyyntö

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka sopii täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, yritys tai maatila, meillä on osaaminen ja kokemus toteuttaa aurinkoenergiaratkaisusi.

Jos et saa kaikkea aurinkoenergiaa käytettyä omassa kulutuksessa, niin voit myydä ylituotannon energiayhtiölle (esim. PKS ostaa tuotannon tuottohetken pörssihinnalla).

Mika Pirhonen

Mika Pirhonen

aurinkosähköasiantuntija
Soita 040 922 5644
mika.pirhonen@pkae.fi

Kiinnostuitko aurinkopaneeleista

Oletko hankkimassa aurinkopaneeleja? Anna meidän auttaa!